Vakantiehuisje Veluwe ‘Boshuis’

Veel te doen op loop– en fietsafstand.

Er is veel te doen in Oosterbeek en Arnhem, ook bij minder mooi weer.

Het Boshuis ligt midden in de natuur. Maar niet afgelegen! Dus je kan ook op cultureel gebied veel ondernemen, vaak direct om de hoek; met de fiets bereikbaar. De trein en bus stoppen vlakbij, dus ook zonder auto kan je snel overal komen. Dus weer of geen weer; er is altijd wat te doen.

Midden in de natuur

De natuur proef je dag in dag uit. Gewoon voor de deur. Of op stap, over de wandel- en fietsroutes in de vele nabijgelegen bossen. Ook het Nationale park de Hoge Veluwe is dichtbij.

Voor kinderen en volwassen biedt het bos in elk seizoen iets leuks: ‘s Winters met sneeuw kun je naar de Pietersberg om te sleeën. In het voorjaar genieten van de bloeiende azalea's in eigen tuin en al het ontluikende frisse groen, de fluitende vogels. In de zomer lekker de verkoeling van de bomen opzoeken. En in de herfst door de bladeren struinen. 

En dan lekker thuis komen, zittend voor de openhaard met warme chocomel of glühwein.


èn cultuur om de hoek

Cultuur is er ook genoeg. In Oosterbeek bijvoorbeeld in het Airborne-museum. Of het oudste kerkje van Oosterbeek. In het voorjaar bijvoorbeeld de kunstroute en in de zomer is er het Poëzie-festival. Oosterbeek heeft een eigen filmhuis, waar u iedere vrijdag– en zondagavond een film kunt zien.

Iets verder weg zijn er natuurlijk in Arnhem het Watermuseum, het Openluchtmuseum, Burgers Zoo, Museum Moderne Kunsten Arnhem, Gelredome, Kröller Müller,Valkenhof, Kasteel Doorwerth. Ben je nog bang je te vervelen, klick hieronder voor de evenementenlijst!

U kunt de links op deze site volgen. In het huis is een informatie-map aanwezig.